Nya Mush Vaisto

Ja, Musch har bytt namn till Mush och dessutom utökat deras utbud lite. Den stora nyheten som lanseras är en “färdigkomponerad” malen BARF i köttbulleform, vilket då både innehåller iallafall 3 olika djurslag samt både folk med små hundar men också andra råutfodrande hundägare som kanske behöver fylla upp en portion med lite extra för att uppnå en korrekt fodergiva. Inga tillsatta ämnen, inga konserveringsmedel och inga spannmål. Jag är dock skeptisk, som alltid, till att det finns grönsaker och vegetabilisk olja i ett hundfoder. En annan sak som dessutom är avskräckande är priset vilket jag har förstått hamnar på ett ungefärligt pris av 48 kr/800 gram. Ingenting för grand danois-ägaren alltså ;) Varför man i ett finskt foder väljer att tillsätta vegetabiliska oljor från Tyskland är för mig helt obegripligt. Jag tycker hellre då att man borde uppmuntra till att använda tex fiskolja istället. Nåväl, anledningen till att jag skriver detta inlägg är helt enkelt för att få ta del av deras erbjudande av en valfri påse Mush Vaisto som man får ifall man bloggar om fodret.

 

This entry was posted in Annat. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nya Mush Vaisto

  1. Jenny says:

    48 spänn för 800 gram? *svimmar* Det var det värsta. Och du har heeeelt rätt i att det är lite mysko att tillsätta olja från Tyskland i ett finskt foder, känns som att gå över ån efter vatten.

  2. Erica says:

    För mig som ger färskfoder är MUSH perfekt, inte till vardags men när man åker bort…. Smidigt och portionsförpackat ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>