Länge sen sist

Ja, herregud… Kan ju ganska snabbt konstatera att jag inte har varit någon effektiv bloggare den här sommaren. Det har varit fullt upp med jobbet och alla nya intryck, så energin till att skriva här har legat på minus. Istället för att blogga har jag valt att prioritera att hinna med annat. Typ sitta på en sten nere vid älven och äta åkerbär. Eller vada runt i vattnet med ett lyckligt fluff kring fötterna. Eller hänga på balkongen i solskenet. Långa jobbdagar leder verkligen inte till ett enormt energiöverskott och jag måste erkänna att det inte har blivit många pass med seriös träning den här sommaren. Det är helt ofattbart att det redan är augusti. Vars tog tiden vägen egentligen?! Vädret har inte varit det bästa den här sommaren, men att jobba heltid gör ju också att man inte riktigt hinner njuta som man borde göra. Men jag har iallafall försökt ta tillvara på en del av sommaren iallafall.

This entry was posted in Annat. Bookmark the permalink.

2 Responses to Länge sen sist

  1. Jenny says:

    Vad roligt att du skriver igen! Jag har tittat in titt som tätt här, det gör jag i fortsättningen också.
    Jag förstår att det är tyngre att orka träna hund efter jobbet, förhoppningsvis stabiliserar orken sig när du jobbat ett tag. Jättefin bild på ditt fluff, härlig strand! <3

  2. Jannie says:

    Åh vilken fin bild!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>