Och saker löser sig

image

Ja, i helgen flyttade vi hit och Pixie skulle egentligen bara vara hos mig över helgen och sen åka hem till mina föräldrar. Men så mitt i allt fick jag tag i en hundvakt och idag var första dagen som Råttan var där. Allt hade gått bra och jag hoppas att det fortsätter så. Det är ju med mig hon hör hemma. Jag känner mig inte hel utan min fluffiga lilla vän.

This entry was posted in Annat, Foto, Pixie. Bookmark the permalink.

One Response to Och saker löser sig

  1. Jenny says:

    Håller verkligen tummarna att det fortsätter gå bra med hundvakten, och med jobbet. Kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>