I centrum

image

Trots att resten av livet ter sig relativt kaosartat och stressigt just nu, så är det tryggt och lugnande att umgås med hon som finner lycka i de allra minsta och mest vardagliga saker. Hon ger mig ork och kraft när det känns tungt. Mitt hjärta. Mitt allt.

This entry was posted in Annat, Foto, Pixie. Bookmark the permalink.

One Response to I centrum

  1. Lovisa says:

    Wow, vilken underbar bild! :O
    Jag förstår precis hur du känner. Det är en himla tur att man har hund, jag vet inte hur jag skulle orkat allt annat annars. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>